Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Rebel Moon: Partea 2: Cea care lasă cicatrici (2024)
HD

Rebel Moon: Partea 2: Cea care lasă cicatrici (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
13 Voturi
19.04.2024, 15:21
1007
0
Scurtă descriere a filmului Rebel Moon, partea 2: The Giver of Scars 2024 pe KinogoTV: La periferia galaxiei nesfârșite există o mică colonie, cufundată într-o rutină pașnică. Cu toate acestea, pregătirile secrete pentru război se desfășoară în afara granițelor sale. Așezarea este creată pentru a crește războinici ideali, lăsați în întuneric despre rolul lor viitor. Autoritățile nu manifestă niciun interes pentru soarta lor, considerându-i pioni într-un mare joc strategic. Apariția bruscă a unei fete misterioase pe nume Cora a adus haos în ordinea stabilită. Simțindu-se ca o străină, ea se străduiește să-i convingă pe localnici de inocența ei și absența intențiilor rele.

Cu sprijinul mai multor cetățeni influenți, Cora începe să formeze o armată rebelă, devenind un simbol al speranței și rezistenței. Ea dezvăluie adevărul întunecat despre tirania lui Balisarius, care se pregătește pentru primul atac. Nelegiuitul intenționează să captureze o singură planetă. În lupta pentru supraviețuire și eliberare, se desfășoară o saga epică, plină de intrigi, bătălii și alianțe neașteptate.

HD Rebel Moon: Part Two - The Scargiver Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.








Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)