Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Misiune de salvare (2021)
HD

Misiune de salvare (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Redemption Day
  • Gen: Filme 2021, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Gary Dourdan, Serinda Swan, Robert Knepper, Ernie Hudson, Andy Garcia
  • Regie: Hicham Hajji
  • Traducere: Subtitrat in Romana
  • Tara: Maroc, SUA
0 Voturi
14.02.2021, 21:38
609
1
Când Kate, dragostea vieții sale, este răpită și reținută pentru răscumpărare de teroriști, eroul de război Brad Paxton incepe o cursa contra cronometru, într-o operație îndrăzneață, care îl pune în fața celor mai puternice și intunecate forțe.

HD Redemption Day Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
avatar
avatar
0
1 FilmeNoi • 22:26, 09.05.2023
După ce a fost distins cu Medalia de Onoare pentru curaj în timpul unei lupte cu ISIS, căpitanul USMC Brad Paxton suferă de efectele pe termen lung ale situației într-o zonă de război. Cu sprijinul soției sale iubitoare, Kate, Brad încearcă să se adapteze la viața civilă.
Când Kate, un arheolog renumit, i se oferă o oportunitate unică de carieră în Maroc, Brad o încurajează să profite de această oportunitate. Cu toate acestea, când Kate sosește, este luată ostatică de un grup terorist care cere răscumpărare de 10 milioane de dolari. Brad se îndreaptă spre Maroc, unde ambasadorul SUA a întrerupt negocierile pentru eliberarea lui Kate după ce acordul a pus în pericol discuțiile ONU privind viitoarele livrări de petrol în regiune. Când sunt dezvăluite circumstanțele neobișnuite ale răpirii lui Kate, Brad este forțat să-și folosească abilitățile militare într-o operațiune îndrăzneață și mortală pentru a-i găsi pe cei responsabili și a salva femeia pe care o iubește.