Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Code 8: Renegații: Partea 2 (2024)
HD

Code 8: Renegații: Partea 2 (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
4 Voturi
03.03.2024, 22:00
564
0
Code 8: Part 2 este un film de acțiune științifico-fantastic american-canadian regizat de Jeff Chan. Continuarea filmului cu același nume din 2019, cu Robbie Amell și Stephen Amell în rolurile principale.

Complot
Acțiunea are loc în viitor, unde o parte din populația pământului are diferite superputeri. Prima parte prezintă spectatorilor un tânăr pe nume Connor Reed (Robbie Amell), care are o putere unică care poate fi folosită doar în sfera criminală. Mama lui Conor suferă de cancer la creier, ceea ce face ca superputerea ei să scape uneori de sub control și să facă rău altora.

Connor nu poate oferi mamei sale un tratament adecvat, deoarece oamenii ca el sunt considerați proscriși în această lume. Cei cu superputeri sunt discriminați și forțați să trăiască în sărăcie, iar talentele lor speciale nu pot fi folosite în beneficiul societății.

Personajul principal încearcă să câștige bani ilegal. Pe măsură ce se cufundă mai adânc în lumea interlopă a orașului Lincoln, îl întâlnește pe Garrett Kelton (Stephen Amell), care lucrează pentru un sindicat al crimei și distribuie un nou drog. Curând, Connor începe să lucreze pentru puternicul baron al drogurilor Marcus Sutcliffe (Greg Bryk), care îl instruiește pe tip să comită o serie de crime folosindu-și abilitățile.

În ciuda eforturilor disperate ale lui Connor, mama lui încă moare. Nedorind să mai încalce legea, Reed se predă poliției.

În a doua parte, Connor este eliberat din închisoare și primește un loc de muncă ca îngrijitor la un centru comunitar. Rupe toate legăturile cu fostul său coleg Garrett și vrea să înceapă viața de la zero. Cu toate acestea, el nu poate evita necazurile, deoarece decide să ajute o fată de 14 ani să răzbune moartea fratelui ei, care a fost ucis de polițiști corupți.

HD Code 8: Part II (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar