De capul meu (2023)
HD

De capul meu (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: You Do You - Merve Kult
  • Gen: Netflix, Romantic, Filme turcesti, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Ahsen Erol, Mina Tugai, Ozan Dolunai, Burju Turunz, Zuhal Oljai, Ferit Aktug, Arif Pishkin, Ege Aidan, S. R. R. S. Evren, Kirkor Dinkayikci
  • Regie: Cemal Alpan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Turcia
0 Voturi
10.06.2023, 20:54
81
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Merv client coulture este o femeie de succes în carieră în departamentul de relații publice, dar adevărata ei pasiune este moda. Visează să-și creeze propria linie de îmbrăcăminte, dar gândirea și credințele ei libere pot deveni un obstacol pe această cale. Dar Merv nu va renunța, este gata să lupte pentru visul ei, chiar dacă înseamnă să se confrunte cu dificultăți.

Când eroina noastră s-a confruntat cu o alegere între credințele ei și cariera ei, a plecat în căutarea răspunsurilor. În această călătorie, a trebuit să treacă prin încercări dificile, dar nu a pierdut sensul și direcția.
Dar Merv nu numai că își caută drumul, ci se găsește și într-o poveste suculentă cu șeful ei, care poate distruge tot ceea ce luptă. Va putea Merv să-și păstreze cariera și pasiunea pentru modă sau va pierde totul? Întrebarea atârnă în aer, iar Merv trebuie să găsească răspunsuri la întrebările ei.

Dar un lucru este sigur: Merv motor Coulture este o femeie puternică și este gata să lupte pentru visele și principiile ei. Principalul lucru este să găsești un echilibru între ele, iar apoi va putea să obțină succes și să devină ceea ce a visat mereu.

HD You Do You - Merve Kult Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)