Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cine e criminalul? - The Murderer (2023)
HD

Cine e criminalul? - The Murderer (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Mister, Filme 2023, Comedie, Crimă
  • Actori: Petchtai Vongkamlau Yeisaya Hosuvan James Laver Savani Utumma Jonathan Samson Chananticha Chaipa Boonyarit Wiangnon Sunaree Ratchasima
  • Regie: Hanging Sasanatieng
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Thailanda
1 Vot.
29.07.2023, 04:47
160
0
Aceasta este o poveste care la un moment dat începe să se dezvolte după un scenariu destul de neașteptat și extrem de imprevizibil. De fapt, la un moment dat se dovedește că un tânăr decide să se mute să locuiască în Thailanda. Totul aici este complet diferit de Albionul cețos, dar totuși își găsește locul sub soare. În curând se va căsători cu o fată Thailandeză. Totul merge destul de bine în ansamblu, dar totuși, la un moment dat se întâmplă ceva care îi schimbă de fapt întreaga viață viitoare într-o mare măsură. Și-a ucis soția Thailandeză. Acest lucru duce în cele din urmă la faptul că singurul martor al crimei este soțul Thailandez însuși. Cum se va termina totul în această poveste?

HD Cine e criminalul? - The Murderer (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar