Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Amar Singh Chamkila (2024)
HD

Amar Singh Chamkila (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
8 Voturi
16.04.2024, 11:08
40
0
Regizat de Imtiaz Ali, Amar Singh Chamkila este difuzat în prezent pe Netflix și fanilor le place. Filmul, cu Parineeti Chopra și Diljit Dosanjh în rolurile principale, a făcut o treabă uimitoare în portretizarea popularului cântăreț din Punjabi și a soției sale Amarjot Kaur. Cei doi au fost uciși în afara unui eveniment din 1998, iar misterul crimei lor rămâne nerezolvat. Dar directorul falsului documentar Mehsampur, Kabir Singh Chowdhury, a dezvăluit recent că l-a întâlnit pe unul dintre ucigași.

Într-un interviu acordat Hindustan Times, Kabir Singh Chowdhury a spus că, în timpul anchetei sale din Mehsampur, s-a încrucișat cu unul dintre bărbații care i-au ucis pe Amar Singh Chamkila și soția sa. Mehsampur se învârte în jurul lui Amar Singh Chamkila. Directorul a mai adăugat că întâlnirea sa cu ucigașul, care este încă în viață, a fost pentru a înțelege posibilul motiv al crimei, dar directorul a menționat că nu i-ar acorda „prea mare importanță”.

Explicând motivul pentru care crede că uciderea lui Chamkila rămâne nerezolvată, directorul Mehsampura a opinat că unul dintre posibilele motive ar putea fi complexitatea cazului. El crede că ar putea exista multe motive potențiale și suspecți. „În plus, odată cu trecerea timpului, ar fi putut fi mai dificil pentru anchetatori să adune suficiente dovezi sau declarații ale martorilor. De asemenea, este posibil să fi existat presiuni politice sau sociale care au împiedicat ancheta. În general, o combinație a acestor factori ar fi putut contribui la ca misterul din jurul crimei lui Chamkila să rămână nesoluționat”, a spus Kabir Singh Chowdhury.

Industria muzicală consideră Chamkila a fi primul superstar al culturii pop punjabi. Amit Trivedi l-a numit odată „Elvis of Punjab” și regretatul cântăreț a fost, de asemenea, creditat de unii ca fiind influența sa în industria muzicală. El este creditat cu compunerea și interpretarea multor cântece. În 1980, a înregistrat albumul său de debut Takue Te Takua cu vocalistul Surinder Sonia. Când a decis să se despartă de colegii săi muzicieni și a continuat să urmeze singur muzica punjabi, și-a întâlnit noul coleg de trupă, cântărețul Amarjot, de care s-a îndrăgostit și s-a căsătorit mai târziu.

Chamkila, împreună cu soția și colegul său artist Amarjot, au fost uciși la vârsta de 27 de ani. Acest regizor Imtiaz Ali este susținut de Mohit Choudhary, Select Media Holdings LLP, Saregama și Window Seat Films

HD Amar Singh Chamkila (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)