Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Surrounded (2023)
HD

Surrounded (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Western, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Letitia Wright, Jamie Bell, Michael Kenneth Williams, Jeffrey Donovan, Brett Gelman, Tatanka Means, Keith Jardine, Eric Thide, Peter Diset, Luce Raines
  • Regie: Anthony Mandler
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.06.2023, 18:13
746
0
Suntem transportați în America, venind în fire după mulți ani și sângeros război civil. Buffalo Washington este un fost soldat ai cărui strămoși au fost sclavi. La scurt timp după încheierea ostilităților, eroina decide să meargă în Vestul Sălbatic, care a devenit casa unui număr mare de mineri de aur și bandiți. Îmbrăcată în haine bărbătești, o femeie ajunge pe cele mai periculoase meleaguri și este instantaneu în ambuscadă. Nevăzând altă alegere, Buffalo ia ostatic un criminal căutat pe nume Tommy Walsh. Desigur, eroina este imediat declarată vânătoare. Pentru a supraviețui, Washingtonul va trebui să depășească o mulțime de încercări și să demonstreze tot ce a învățat-o recentul război. Va reuși femeia de culoare să facă față urmăritorilor săi și, în sfârșit, să găsească pacea mult așteptată? Sau răufăcătorii nu îi vor lăsa o singură șansă de supraviețuire?

HD Surrounded (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1