Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Paging Mr Darcy (2024)
HD

Paging Mr Darcy (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Romantic, Filme 2024
  • Actori: Mallory Jansen, Will Kemp, Lillian Doucet-Roche
  • Regie: Peter Wellington
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Canada
0 Voturi
06.02.2024, 16:13
69
0
Oricine mă cunoaște știe că îmi place o dramă de perioadă sau două sau trei. Sanditon, Miss Scarlet and the Duke, When Calls the Heart și Downton Abbey sunt unele dintre serialele mele preferate de urmărit. Imaginați-vă emoția mea când am auzit că Hallmark Channel i-a fost dedicat toată luna februarie lui Jane Austen! Dacă ești un iubitor al romanturilor de epocă, atunci, fără îndoială, îți place Mândria și Prejudecățile și Simțul și Sensibilitatea. În primul lor film Love-uary din acest sezon, Paging Mr. Darcy, un savant se uită la un bărbat care se preface a fi dl. Darcy pentru ajutor.

Iată tot ce știm despre Paging Mr. Darcy, inclusiv o prezentare exclusivă a Paradei. Aruncă o privire.

Ce este Paging Mr. Darcy despre?
Când profesorului Eloise Cavendish (Mallory Jansen) i se cere să țină discursul principal la o conferință Jane Austen – un eveniment anual care combină erudiția și fandom – ea este îndoielnică. La urma urmei, ea scrie despre cum banii – nu dragostea – sunt cel mai important lucru în munca lui Austen. O grămadă de oameni cărora le place să se îmbrace în rochii cu talie imperiu și să se prefacă că merg la baluri chiar vor dori să audă ce are de spus? Când îl întâlnește pe Sam (Will Kemp), care își îmbracă pantalonii și redingota domnului oficial al evenimentului. Darcy în fiecare an, este dezgustată, judecându-l imediat ca pe un băiat care folosește evenimentul pentru a întâlni femei. Sam și Eloise trebuie să treacă de prejudecățile lor, să-și depășească mândria și să recunoască că amândoi sunt atrași de opera lui Austen din același motiv: o credință absolută în dragoste.

HD Paging Mr Darcy (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1