Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
HollyBlood (2022)
HD

HollyBlood (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
09.09.2022, 16:28
420
0
Adolescentul nesigur Javi a încercat din greu să facă o impresie pozitivă iubitei sale. Îndoiala și nehotărârea nu i-au permis să vorbească sincer cu fata, așa că a venit cu un plan ambiguu pentru a o seduce. De dragul punerii în scenă a neobișnuitității superficiale și exagerate, băiatul a creat imaginea unui vampir, bucurându-se de propria sa ingeniozitate și originalitate. Încă nu bănuia că aduce în cap o nenorocire uriașă, care ar fi problematic de rezolvat din cauza inegalității de forțe și oportunități.

Sarah nu era conștientă de prezența unei mari simpatii din partea unui egal, deși ea însăși era foarte interesată de el. După ce a aflat despre abilitățile și talentele neobișnuite ale lui Xavi, ea a decis să-l cunoască mai bine. Acest lucru a lansat un lanț de incidente înspăimântătoare și imprevizibile, ale căror consecințe urmau să fie în curând luate nu numai de cuplul fatal, ci de toți cei din jurul lor. Nu au avut de ales, deoarece istoria a luat o întorsătură periculoasă și promitea transformări neașteptate în viitorul apropiat.

HD HollyBlood (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar