Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Îngeri și Demoni (2009)
HD

Îngeri și Demoni (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Angels & Demons (2009)
  • Gen: Mister, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Stellan Skarsgård, Pierfrancesco Favino, Nikolaj Lie Kaas, Armin Müller-Stahl, Toure Lindhardt, David Pasquesi, Cosimo Fusco
  • Regie: Ron Howard
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
09.03.2024, 15:16
36
0
Vaticanul alege un nou șef al bisericii, eveniment fatidic, întrucât de fapt instituția pontifilor în catolicism este o instituție de continuare a tradiției de la însuși apostolul Petru, care la rândul său a primit, parcă, o transmitere directă a învățăturilor. de la Isus. Prin urmare, continuarea tradiției este de mare importanță... dar nu pentru toată lumea. Dimpotrivă, cineva vrea să distrugă Biserica Catolică.

Sunt ei. Illuminati. Ordinea misterioasă, care de secole s-a ascuns în colțuri întunecate, s-a ascuns în subsoluri și taverne. Numai că uneori ieșea, apărea și se dezvăluia, dar mereu încerca să țină această lume sub controlul lui. Reprezentanții ordinului văd ca obiectivul lor să împiedice alegerea unui nou șef al catolicismului și încep să distrugă candidații.

Apoi Vaticanul cheamă cel mai bun specialist să se alăture rândurilor sale. Ei apelează la Robert Langdon, care este bine versat în simbolismul religios și poate înțelege secretele Illuminati. Conspirația se dovedește a fi incredibil de globală și insidioasă în anvergură.

Langdon, în compania fermecătoarei sale asistente Vittoria Vetra, va trebui să dezvăluie multe secrete și mistere. Aventuri interesante îi așteaptă pe eroi, iar publicul va fi complet cufundat în lumile societăților secrete și ale conspirațiilor globale.

HD Angels & Demons (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)