Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Masacrul din Texas: Generatia urmatoare (1994)
HD

Masacrul din Texas: Generatia urmatoare (1994) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Return of the Texas Chainsaw Massacre (1994)
  • Gen: Horror, Filme SUA
  • Actori: Renee Zellweger, Matthew McConaughey, Rob Jacks, Tony Perensky, Joe Stevens, Lisa Marie Newmyer
  • Regie: Kim Henkel
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 03:04
21
0
Această poveste a început în 1973. Întreaga lume a aflat despre existența unui maniac teribil cu un ferăstrău cu lanț care i-a ucis pe toți cei care i-au stat în cale. La un moment dat, oamenii au crezut că au reușit să scape în sfârșit de acest monstru. Au crezut că au reușit să-l trimită în adâncurile iadului și nu va mai putea teroriza oamenii nevinovați. Dar cât au greșit. Au trecut câțiva ani, iar acum maniacul și-a început din nou vânătoarea sălbatică. Are din nou fierăstrăul său de încredere în mâini, gata să taie orice victimă întâmplătoare în bucăți.

Personajele principale ale filmului decid să meargă în pădure pentru a se odihni bine și a scăpa de problemele vieții orașului. Niciunul dintre băieți nu s-a gândit măcar că în tot acest timp au fost urmăriți neîncetat de o mulțime întreagă de ochi orbiți de furie. Se pare că această pădure găzduiește o familie de psihopați adevărați. Au un plan special, care constă în uciderea cu sânge rece și brutală a fiecărui oaspete nepoftit care îndrăznește să vină la casa lor. Aceste creaturi nu cunosc nici milă, nici compasiune. Ei se gândesc doar la ucidere, suferință, durere și moarte. Foarte curând, turiștii nefericiți vor trebui să înțeleagă că ar fi mai bine dacă ar rămâne în casele lor, pentru că atunci nu ar trebui să intre în panică pentru a-și salva viața de creaturile însetate de sânge.

HD The Return of the Texas Chainsaw Massacre (1994) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1