Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Masacrul din Texas: Începuturile (2006)
HD

Masacrul din Texas: Începuturile (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Jordana Brewster, Taylor Handley, Diora Baird, Matt Bomer, R. Lee Ermey, Andrew Bryniarski, Lee Tergesen
  • Regie: Jonathan Liebesman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 02:53
20
0
Seria în sine are loc în secolul XX, și anume în 1968. Eric și Dean sunt frați care pleacă într-o călătorie. Dar nu călătoresc singuri, ci împreună cu prietenii lor Chrissy și Bailey. Acesta este ultimul lor divertisment, deoarece băieții sunt trimiși să servească în Vietnam. Dar amândoi nu își doresc asta, dar le este frică să-și spună unul altuia.

În același timp, la casa Hewitt vine Winston, șeriful, care este șeriful și singurul reprezentant al autorității din întreaga zonă. De asemenea, plănuiește să părăsească această zonă. Vrea să găsească Leatherface pentru că este acuzat că a ucis un director de fabrică. Dar nu merge singur, ci cu Charlie Hewitt. Bărbații îl găsesc destul de repede, dar Charlie îl ucide pe șeriful. Ucigașul își ia uniforma și insigna și apoi îi ia locul.

În scurt timp, frații și prietenii lor intră într-un accident rutier teribil, după care trebuie să se oprească într-un orășel din Texas. Dar pe lângă accident, îi așteaptă o soartă mai rea. Vor trebui să se confrunte cu cei mai răi oameni care fac lucruri groaznice. Tinerii vor întâlni un maniac poreclit Leatherface, precum și o familie implicată în canibalism. Această familie terifiantă a fost cea care a crescut un nenorocit de maniac.

HD The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1