Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jocuri de groază (2023)
HD

Jocuri de groază (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: All Fun and Games (2023)
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Keith David, Asa Butterfield, Natalia Dyer, Annabeth Gish, Laurel Marsden
  • Regie: Eren Celeboglu, Ari Costa
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
18.11.2023, 13:24
923
1
Un grup de adolescenți din Salem descoperă un cuțit blestemat care eliberează un demon care îi obligă să joace jocuri înfiorătoare, mortale pentru copii, în care nu pot exista câștigători, ci doar supraviețuitori.

HD All Fun and Games (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
avatar
avatar
0
1 FilmeNoi • 13:24, 18.11.2023
Filmul spune povestea unui grup de adolescenți foarte interesați de fenomenele mistice. Într-o zi, băieții găsesc accidental un cuțit blestemat făcut cu multe secole în urmă. După ceva timp, se dovedește că în interiorul armei cu tăiș se ascunde un demon de rău augur, cel mai mare pericol pentru toate ființele vii. Această creatură obligă personajele principale să devină participanți la un joc mortal care poate înnebuni chiar și un adult. Este imposibil să ieși învingător aici - poți doar să supraviețuiești și să păstrezi cel puțin rămășițele minții tale. Va reuși cel puțin unul dintre adolescenți să reziste la toate testele fără să înnebunească? Și ce trebuie făcut pentru ca spiritul însetat de sânge să-i lase pe băieți în pace? Nu poți renunța, dar, în același timp, orice pas erupție poate duce la moarte dureroasă. Pe prietenii din față îi așteaptă evenimente teribile, care le vor elimina toate șansele de supraviețuire.