Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023)
HD

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
19.12.2023, 23:43
5600
1
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes este un viitor film regizat de Francis Lawrence, bazat pe romanul The Ballad of Snakes and Songbirds de Suzanne Collins. Prequel-ul The Hunger Games, The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay. Partea 1” și „The Hunger Games: Mockingjay”. Partea 2".

Filmul va fi lansat în SUA pe 17 noiembrie 2023.

În august 2017, regizorul Lionsgate, John Feltheimer[en] și-a exprimat interesul pentru crearea de spin-off pentru seria de filme Hunger Games.

În iunie 2019, președintele Lionsgate Motion Picture Group Joe Drake a anunțat că compania lucrează la o adaptare cinematografică a romanului lui Suzanne Collins, Balada șerpilor și păsărilor cântătoare. Până în aprilie 2020, reprezentanții de la Collins și Lionsgate au confirmat că filmul se afla la început de dezvoltare. A fost regizat de Francis Lawrence, care a regizat precedentele trei filme din franciză. Filmul a fost scris de Michael Arndt și produs de Nina Jacobson și Brad Simpson. Collins a fost, de asemenea, implicat în dezvoltarea scenariului și a devenit unul dintre producătorii executivi. În august 2021, Drake a declarat că pre-dezvoltarea filmului „mergea foarte, foarte bine”. În mai 2022, Tom Blythe a fost ales în rolul tânărului Coriolanus Snow.[5] În aceeași lună, Rachel Zegler a fost distribuită în film. În iunie 2022, a fost dezvăluit că Jason Schwartzman va juca în film. În iulie 2022, Peter Dinklage s-a alăturat distribuției.

HD Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
avatar
avatar
0
1 FilmeNoi • 23:45, 19.12.2023
Privind la tânărul Coriolanus Snow, era imposibil de imaginat că câțiva ani mai târziu se va transforma în despotul președinte al Panamului. Tânăra Snow a fost crescută într-o familie dintr-o familie nobilă. Cu toate acestea, nu se putea lăuda cu o viață luxoasă - strămoșii săi în trecut au căzut din favoarea Capitoliului de după război, iar acum familia lui Coriolanus abia își face rostul.

Într-o zi, norocul îi zâmbește în sfârșit pe Snow. În ajunul celei de-a zecelea ani ale Jocurilor Foamei, un tânăr reușește să intre în rândurile norocoșilor numiți ca mentori. Sub controlul lui vine Lucy Gray Baird din Districtul 12, care din anumite motive atrage foarte repede atenția telespectatorilor. Treptat, chiar începe să aibă fani. Lucy devine favorita competiției. Cariolan nu vrea să rateze o astfel de șansă și încearcă să transforme această situație în avantajul său.