Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Humane (2024)
HD

Humane (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Jay Baruchel, Emily Hampshire, Peter Gallagher, Enrico Colantoni, Sebastian Chacon, Alanna Bale, Sirena Gulamgaus, Uni Park, Martin Roach, Franckie Francois
  • Regie: Caitlin Cronenberg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada
4 Voturi
30.04.2024, 09:40
429
0
Pământul se confruntă cu o catastrofă de mediu globală, în urma căreia populația planetei a scăzut cu 20%. În vremuri atât de grele, Charles York, un jurnalist pensionar, decide să-și adune toți copiii adulți organizând o recepție de gală. Scopul cinei nu a fost doar să se reunească cu familia, ci și să discute despre importanta decizie a lui Charles. În timpul serii, Charles își anunță intenția de a se alătura unui nou program guvernamental care oferă eutanasie pentru cei care doresc să-și pună capăt voluntar vieții din cauza stării actuale a planetei. Acest anunț provoacă șoc imediat în rândul membrilor familiei sale, fiecare reacționând diferit. Ceea ce a început ca o întâlnire de familie calmă se transformă rapid într-o discuție aprinsă cu conflicte și confruntări. Copiii lui Charles, în ciuda diferențelor lor de percepție a situației, își exprimă în unanimitate dezacordul față de decizia lui. Ei încearcă să-l convingă pe tată să-și reconsidere decizia, invocând argumente despre valoarea vieții și posibile modalități de a rezolva situația actuală fără măsuri atât de drastice.

În timpul discuției, apar puncte de vedere și opinii diferite, dezvăluind răni profunde ale familiei și diferențe care au rămas mult timp nerostite. Tensiunea emoțională atinge punctul culminant atunci când copiii încep să realizeze că tatăl lor a luat deja decizia finală, iar în această seară poate fi ultima oară când îl văd în viață. Cu toate acestea, în ciuda planurilor inițiale ale lui Charles, evenimentele iau o întorsătură neașteptată. Întâlnirea, care începe cu un anunț șocant, se transformă lin în reflecții profunde asupra sensului vieții, a forței legăturilor de familie și a importanței sprijinului în momentele dificile. În cele din urmă, această seară devine un moment de realizare pentru fiecare dintre membrii familiei, ceea ce poate duce la o schimbare în decizia lui Charles. Urmărește filmul Humane online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Humane (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)