Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Epoca de gheață: Aventurile lui Buck Wild (2022) dublat
HD

Epoca de gheață: Aventurile lui Buck Wild (2022) dublat subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
10.09.2022, 15:18
1916
1
The Ice Age Adventures of Buck Wild 2022 film gratis hd subtitrat Disperați să se distanțeze de sora lor mai mare, Ellie, frații opossum, înfometați de senzații tari, Crash și Eddie, pornesc în căutarea propriului loc, dar se trezesc repede prinși în Lost World, o vastă cavernă subterană. Ei sunt salvați de un prieten cu un singur ochi și aventuros, vânător de dinozauri, Buck Wylde, și pornesc împreună să salveze Lumea Pierdută de dominația dinozaurilor.

HD Ice Age: Las aventuras de Buck Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 10.09.2022, 15:20
Wow. Îngrijitorii îngrijitori sunt cei mai răi. Așa spun Eddie și Crash, alias Crash și Eddie, opossum gemeni care au supraviețuit tuturor, de la meteoriți apocalipsei până la topirea apocalipsei în seria de filme Ice Age în ultimii 20 de ani. Și au ajuns atât de departe - până la pragul maturității opossum - datorită grupului lor de îngrijitori grijulii, în special a surorii lor mamut adoptate, Ellie. E bine că această turmă a susținut cuplul. Pentru că, să fim sinceri, Eddie și Crash nu sunt cele mai vechi mamifere din lume. Și cea mai bună apărare naturală a opossumului - pretinzând că este mort - nu este foarte eficientă împotriva încălzirii globale. Și așa, după un pic de încurajare din partea mamutului cap iritat al lui Ellie, Manny, ei decid să-și părăsească turma și să se întoarcă în Lost World, un paradis tropical subteran plin de dinozauri, păianjeni giganți și plante carnivore. În opinia lor, va fi un loc grozav pentru a începe o nouă viață. În plus, ar dori câteva sfaturi despre cum să trăiască o viață de aventură de la vechiul lor prieten Buck Wilde. Această independență poate fi literalmente de scurtă durată. Evident, Lumea Pierdută nu mai este un astfel de refugiu – cel puțin pentru mamifere. Un dinozaur uriaș pe nume Orson va prelua întregul loc, va alunga pe toți acei ticăloși plini de sânge cald și îl va transforma într-un imperiu de dinozauri - un imperiu pe care Orson îl conduce, desigur. La un moment dat, Buck, cu ajutorul unei echipe de vedete preistorice, a zdrobit ambițiile lui Orson. Dar majoritatea prietenilor lui se pare că au murit în acest proces. Din câte știe Baku, doar una, o femeie asemănătoare mofeței pe nume Zee, este încă în viață și respiră. Și când Buck și Zee se reîntâlnesc, devine clar că amândoi le țin ranchiun pentru ultima dată când l-au contactat pe Orson.
0