Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Baghead: Mesagerul morții (2023)
HD

Baghead: Mesagerul morții (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme englezesti, HD, Filme 2023
  • Actori: Freya Allan, Jeremy Irwin, Ruby Barker, Peter Mullan, Ned Dennehy, Saffron Burrows, Svenja Jung, Julika Jenkins, Anne Muller
  • Regie: Alberto Corredor
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
3 Voturi
09.04.2024, 11:23
1637
0
film „Baghead: Mesagerul morții (2023)” este o poveste de groază despre o vrăjitoare vârcolac străveche din subsolul unei case vechi, care poate lua înfățișarea unui mort. Complotul se concentrează pe o tânără, Iris, care moștenește în mod neașteptat o casă veche de la tatăl ei. În subsolul acestei clădiri se ascunde o vrăjitoare vârcolac străveche și misterioasă, a cărei față este ascunsă constant sub o pungă. Această entitate misterioasă are o abilitate unică - le poate oferi oamenilor posibilitatea de a vorbi cu cei dragi plecați timp de două minute, luând înfățișarea oricărei persoane din lumea morților. Cu toate acestea, în spatele acestei abilități uimitoare se află un blestem teribil: dacă cineva încalcă regula celor două minute, vrăjitoarea va încerca să-l târască în lumea cealaltă. Eroina noastră încearcă să înțeleagă secretele și blestemele asociate cu această casă și cu locuitorul ei înfiorător. Ea realizează că spiritul rău conținut în acest loc reprezintă o amenințare serioasă nu numai pentru ea, ci și pentru cei din jurul ei. Iris începe să caute modalități de a controla vrăjitoarea și încearcă să-și dea seama cum să o distrugă înainte de a deveni ea însăși o victimă. În acest proces, ea se confruntă cu secretele întunecate ale familiei sale și descoperă treptat legătura dintre moștenirea ei și un rău străvechi. Undead scufundă telespectatorii într-o atmosferă întunecată plină de tensiune și răsturnări neașteptate, demonstrând lupta cu demonii interiori, explorând granițele dintre viață și moarte și depășind frica de necunoscut.

HD Baghead: Mesagerul morții (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)