Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Represalii: Cursa morții (2023)
HD

Represalii: Cursa morții (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
26.08.2023, 12:58
1537
0
Tensiunea din această poveste captivantă începe să crească atunci când avionul este deturnat și pasagerii sunt luați ostatici. Deturnatorii necesită îndeplinirea a două condiții specifice sau vor detona explozivii de la bordul avionului, provocând dezastru. Pe măsură ce situația se dezvoltă, pasagerii sunt forțați să-și confrunte temerile și să se unească pentru a încerca să găsească o cale de ieșire din coșmarul în care se află. Unii pasageri rămân calmi și liniștiți, în timp ce alții experimentează groază și panică.

Echipajul încearcă din răsputeri să mențină ordinea, realizând că orice pas greșit poate duce la dezastru. Între timp, în afara avionului, autoritățile încearcă frenetic să rezolve situația. Negocierile sunt în desfășurare și un joc de pisica și șoarecele se desfășoară între deturnatori și forțele de ordine. Pe măsură ce se apropie termenul limită pentru îndeplinirea cererilor deturnatorilor, tensiunea de la bordul aeronavei devine insuportabilă. Pasagerii sunt supărați, temându-se că nu vor scăpa cu viață. Echipajul lucrează non-stop pentru a asigura siguranța, dar știu că se confruntă cu un inamic redutabil.

HD Retribution (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)