Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Nu îți face griji, dragă (2022)
HD

Nu îți face griji, dragă (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Don't Worry Darling (2022)
  • Gen: Erotic, Mister, Thriller, Filme 2022, Filme SUA, HD
  • Actori: Florence Pugh, Olivia Wilde, Gemma Chan, Chris Pine, Harry Styles
  • Regie: Olivia Wilde
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
9 Voturi
08.10.2022, 12:17
5335
0
anii 1950. O gospodină care locuiește cu soțul ei într-o comunitate experimentală utopică începe să-și facă griji că firma lui plină de farmec ar putea ascunde secrete întunecate. Această informație ne este oferită de rezumatul oficial al filmului „Don’t Worry, Sunshine”, care va avea premiera în toamna lui 2022. Gospodina este Alice Pugh, care locuiește într-o „comunitate experimentală idilică” în deșertul din California împreună cu soțul ei Jack.

Totul pare destul de drăguț: zona este decorată cu stil, banii sunt vizibili peste tot și, judecând după remorcă, cuplul are o relație grozavă. În timp ce bărbații lucrează la un proiect secret, soțiile lor duc un stil de viață luxos și inactiv. Alice este cufundată în viața și rutina ei de zi cu zi, asigurându-se că soțul ei se simte înconjurat de grijă și dragoste. Restul doamnelor fac la fel.

Dar ceva sinistru se coace sub suprafață, iar Alice îl simte. Dar elefantul din cameră este compania lui Jack, și anume munca lui la un proiect misterios numit Victory. Alice suspectează curând că ceva sinistru se întâmplă la munca soțului ei.

Cu cât devine mai suspicioasă, cu atât are de înfruntat mai multe probleme. Această „Alice” nu pare să trăiască tocmai în Țara Minunilor. Femeia începe să se îndoiască de proiectul „Victory”, în centrul căruia stă sinistrul Frank. Toți soții au nevoie de prudență și ascultare din partea soțiilor lor. Dar Alice refuză să renunțe.

HD Don't Worry Darling (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)