Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Wildling (2018)
HD

Wildling (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Fantastic, Horror, Filme 2018, Filme SUA
  • Actori: Brad Dourif, Liv Tyler, Bel Powley, James LeGros, Mike Feist, Colleen Kelly-Sordelet, Kelly Lamore Wilson
  • Regie: Friedrich B
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
27.01.2024, 15:38
36
0
Personajul principal pe nume Anna are doar 16 ani. Dar adevărul este că bietul adolescent și-a petrecut întreaga viață între cei patru pereți ai unei colibe mici. De mic, propriul ei tată a înspăimântat-o ​​foarte mult pe fată cu povești despre un monstru teribil care cutreieră străzile, devorând copii mici. În fiecare seară, înainte de a merge la culcare, crudul tiran îi spunea propriului său copil că această creatură are colți uriași și o gură împuțită. Creatura mistică este gata să recurgă la cele mai insidioase trucuri pentru a-și gusta delicatesa preferată. Este plin de furie și răutate. În acel moment, fetița speriată stătea întinsă în patul ei și nu se putea mișca. De acum înainte, personajul cheie începe să se teamă teribil de societatea modernă și de lumea exterioară din jur.

O fată din localitate, un ofițer de poliție pe nume Ellen, a aflat despre acest fapt. Femeia curajoasă nu înțelegea cum poate fi un copil în casă tot timpul. Viteazul reprezentant al legii și ordinii îi declară cu încredere tinerei domnișoare că nu există nicio fiară. Cu toate acestea, literalmente imediat după aceste cuvinte, încep să apară evenimente inexplicabile. Se pare că părintele nebun nu a inventat toate basmele lui. Există într-adevăr ceva paranormal în lume care provoacă frică în omul de rând.

HD Wildling (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1