Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Bohemian Rhapsody (2018)
HD

Bohemian Rhapsody (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Muzical, Filme 2018, Filme SUA, Filme englezesti, Biografic
  • Actori: Rami Malek, Lucia Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Allen Leach, Tom Hollander, Mike Myers, Aaron McCusker,
  • Regie: Bryan Singer
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Marea Britane
0 Voturi
08.05.2023, 22:26
110
0
Farrokh Bulsara nu părea destinat măreției. Toate șansele erau împotriva lui. Farrokh s-a născut în Zanzibar într-o familie Indo-Parsi care profesează zoroastrismul. După ce părinții săi au emigrat din Africa în Anglia, la sfârșitul anilor ' 60 a rătăcit în jurul periferiei scenei rock din Londra. "Paki", au spus oamenii cu dezgust, crezând că este pakistanez. Dinții proeminenți ai lui Farrokh au câștigat și mai mult ridicol. Maniera lui timidă și efeminată l-a făcut o țintă ușoară. Dar Farrokh avea o armă secretă: vocea lui. Într-o seară din 1970, după ce o trupă numită Smile și-a văzut vocalistul plecând, un tânăr imigrant i-a oferit serviciile. Chitaristul Brian May și bateristul Roger Taylor scoff. Apoi cântă. Și primește o slujbă. Și adoptă un nou nume de scenă: Freddie Mercury. Restul, după cum se spune, este istorie. Iar Istoria reginei din 1970 până în 1985 este la fel de dramatică pe cât de tragică, mai ales când vine vorba de dorința nesățioasă a lui Freddie Mercury.

HD Bohemian Rhapsody (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)