Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
IP Man: The Awakening (2022)
HD

IP Man: The Awakening (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
20.08.2022, 15:32
669
0
Marele profesor, după numeroase pierderi și dezamăgiri, a încercat să ducă cel mai discret mod de viață în Hong Kong, unde s-a mutat din orașul natal. A comunicat cu vecinii care trebuiau să muncească din greu și din greu pentru a putea plăti nevoile de bază și a evitat atenția sporită față de propria persoană. Dar luptătorul înnăscut pentru dreptate a trebuit să devină un participant involuntar la confruntarea cu elementul criminal, după o tristă combinație de circumstanțe.

După ce a aflat despre afacerile subterane ale autorității criminale Stark, care vinde fete locale ca sclave în străinătate, a încercat să spargă sistemul răufăcător. Dar ticălosul, obișnuit cu supunerea constantă, nu era deosebit de îngrijorat de principiile și fundamentele morale. Era plin de hotărâre și dorința de a face totul pentru distrugerea inamicului nou apărut. În acest scop, mafia a angajat un luptător profesionist pentru a elimina fizic interferența. Manu a reușit însă să reziste în mod adecvat bătăliei împotriva boxerului, demonstrând celorlalți seriozitatea intențiilor sale. În cazul victoriei oaspetelui din Foshan, imperiul a fost supus distrugerii în câteva zile. Acest Stark nu a putut permite, folosind toate metodele de luptă. Acum puteți viziona online gratuit filmul Ip Man: The Awakening (2022) la calitate bună hd 720, 1080p.

HD IP Man: The Awakening (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)