War Pony (2023)
HD

War Pony (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Filme englezesti, Filme 2023
  • Actori: Iona Ursul Roșu Pisica Neagră Lungă Ta-Yamni Wilma Colhof Jeremy Corbin Cottier Woodrow Lone Elk Sprague Hollander Jesse Schmockel Эшли Шелтон Robert Stover LaDainian Crazy Thunder
  • Regie: Riley Keough, Gina Gammel
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA, MAREA BRITANIE
0 Voturi
31.07.2023, 20:30
68
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Uimitor, tandru și absolut convingător, WAR PONY spune poveștile interconectate ale a doi bărbați Oglala Lakota care ajung la maturitate în Rezervația Pine Ridge.

La 23 de ani, Bill (Jojo Bapteise Whiting) vrea doar să facă ceva din el însuși. Fie că este vorba de sifonarea gazului, livrarea de bunuri sau creșterea pudelilor, el este hotărât să-și croiască drumul spre "visul American". Între timp, Matho (LaDainian Crazy Thunder), în vârstă de 12 ani, abia așteaptă să devină bărbat. Disperat pentru aprobarea de la tatăl său tânăr, indisponibil, o serie de decizii distructive transformă viața lui Matho cu susul în jos și se găsește neechipat pentru a face față realităților dure ale lumii adulților.
O poveste puternică despre viață, speranță și apartenență la rezervație. Cu performanțe fascinante de la actorii pentru prima dată Jojo Bapteise Whiting și LaDainian Crazy Thunder, și creat pe o perioadă de câțiva ani, în colaborare cu membrii Rezervației Pine Ridge.

WAR PONY este debutul regizoral al lui Riley Keough (Daisy Jones & The Six, Zola) și Gina Gammell, și scris cu scriitori pentru prima dată, Franklin Sioux Bob și Bill Reddy.

HD War Pony (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)