Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Hijack (2023) Sezonul 1
HD

Serial Hijack (2023) Sezonul 1 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 1, Episodul 1,2,3,4,5,
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Seriale, Filme 2023
  • Actori: David Elba, Archie Punjabi, Max Beasley, Neil Maskell, Ben Miles, Kaisa Hammarlund, Zora Bishop, Jeremy Eng Jones, Kate Phillips, Jasper Britton
  • Regie: Jim Câmp Smith, Mo Ali
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.01.2024, 04:35
483
0
Zborul de șapte ore KA29, în drum de la Dubai la Londra, devine brusc un loc de capturare de către persoane necunoscute. Pasagerii și echipajul sunt ținuți captivi, iar situația de la bord devine din ce în ce mai tensionată. Sam Nelson, un negociator corporativ cu experiență, se află printre pasageri și decide să-și folosească abilitățile profesionale pentru a salva pe toți cei de la bord.

Sam își dă seama că singura modalitate de a rezolva această situație este de a stabili contactul cu invadatorii și de a începe negocierile. El analizează situația și încearcă să înțeleagă care ar putea fi motivele invadatorilor. El începe să comunice cu ei, încercând să stabilească încredere și să înțeleagă ce vor.
Cu ajutorul experienței și abilităților sale de negociator, Sam începe treptat să dezvăluie istoria și motivele invadatorilor. El descoperă că deturnarea avionului este legată de trecutul misterios al unuia dintre pasageri și că are informații care pot afecta situația politică din regiune.

Sam își dă seama că trebuie să folosească aceste informații pentru a convinge invadatorii să lase pasagerii și echipajul să plece. Își planifică cu atenție acțiunile pentru a nu trezi suspiciuni din partea invadatorilor și începe să negocieze folosind abilitățile sale de persuasiune și manipulare.
În procesul de negocieri, Sam se confruntă cu diverse obstacole și riscuri, dar nu renunță. Își folosește intuiția și abilitățile analitice pentru a găsi un limbaj comun cu invadatorii și pentru a găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă.

În cele din urmă, datorită abilității lui Sam de a vorbi și abilității sale de a analiza situația, el îi convinge cu succes pe invadatori să lase pasagerii și echipajul să plece. Zborul KA29 revine la normal, iar Sam devine eroul care i-a salvat pe toți cei de la bord.

HD Serial Hijack (2023) Sezonul 1 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Hijack 2023 Sezonul 1, Episodul 1 FILMENOI2022.NET


Hijack 2023 Sezonul 1, Episodul 2 FILMENOI2022.NET


HIJACK 2023 Sezonul 1, Episodul 3 FILMENOI2022.NET


HIJACK 2023 Sezonul 1, Episodul 4 FILMENOI2022.NET


HIJACK 2023 Sezonul 1, Episodul 5 FILMENOI2022.NET
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1