Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Invazia secretă (2023) Sezonul 1

Serial Invazia secretă (2023) Sezonul 1 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 1, Episodul 1,2,3,4,5,6
  • Nume original: Secret Invasion (2023)
  • Gen: Dramă, Fantastic, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Seriale, Filme 2023
  • Actori: Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Emilia Clarke, Christopher McDonald, Cobie Smulders, Olivia Colman, Carmen Ejogo, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott, Ventsislav Yankov
  • Regie: Thomas Bezucha, Ali Selim
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
26.07.2023, 18:15
372
0
Fostul șef al S. H. I. E. L. D., colonelul Nick Fury, a luptat pentru pace și prosperitate pe pământ toată viața sa adultă. Întotdeauna cinstit și responsabil în îndeplinirea sarcinilor, eroul deja în vârstă a suferit multe încercări și pierderi. A petrecut mulți ani în spațiu, controlând o rasă extraterestră de Skrulls. Dar într-o zi acest om a decis să se întoarcă pe Pământ. Motivul a fost vestea că unul dintre grupurile Skrull s-a răzvrătit și a decis să obțină noi resurse pentru existența sa, interferând în procese importante ale vieții pământești. Răufăcătorii au capacitatea de a se deghiza în oameni pentru a se infiltra în cercurile de cea mai înaltă putere. Datorită acțiunilor atacatorilor, au fost deja comise acte criminale în Rusia și în alte țări.
Descoperirea umanoizilor răi deghizați este o provocare uriașă. Nu sunt afectați de diferitele efecte magice și tehnologice ale supereroilor care trăiesc pe planetă, ceea ce duce la neîncredere totală unul față de celălalt și la teama de oameni vii și de supereroi înșiși. Experimentatul Nick Fury își asumă sarcina dificilă de a opri extratereștrii secreți și de a readuce oamenilor o viață pașnică pașnică. Eroul este aproape singur. El este asistat doar de liderul Skrull Talos, care trăiește în civilizația Pământului de mult timp, și de câțiva foști colegi de informații. Și trebuie să rezistați unui număr mare de extratereștri insidioși deghizați în oricine.

HD Secret Invasion (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
SECRET INVASION Sezonul 1, Episodul 1 filmenoi2022.net


Secret Invasion Sezonul 1, Episodul 2 filmenoi2022.net


SECRET INVASION Sezonul 1, Episodul 3 filmenoi2022.net


Secret Invasion Sezonul 1, Episodul 4 filmenoi2022.net


Secret Invasion Sezonul 1, Episodul 5 filmenoi2022.net


SECRET.INVASION. Sezonul 1, Episodul 6. filmenoi2022.net
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar