Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Regele Richard: Crescând campioni (2021)
HD

Regele Richard: Crescând campioni (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: King Richard (2021)
  • Gen: Dramă, Sport, Filme 2021, Filme SUA
  • Actori: Saniya Sidney, Katrina Begin, Noah Bean, Tony Goldwyn, Judith Chapman, Will Smith, Dylan McDermott, Jon Bernthal, Susie Abromeit, Aunjanue Ellis
  • Regie: Reynaldo Marcus Green
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
11.03.2024, 18:45
77
0
Richard Williams este personajul principal din filmul Regele Richard. Este tatăl a două fiice frumoase și trăiește cu gândul că trebuie să devină sportivi profesioniști și să cucerească lumea. Dar el însuși nu știe absolut nimic despre sporturile mari. Dar știe perfect ce vrea de la viață și își va urma cu fermitate scopul. Richard a luat decizia ca copiii săi să fie sportivi profesioniști chiar și atunci când el însuși nu avea copii. Și acum, se va dedica complet visului său. Va face totul pentru a se asigura că fiicele lui devin jucătoare profesioniste de tenis despre care toată lumea va vorbi.

Richard își iubește la nebunie fiicele, deși uneori poate fi egoist și dominator. Cu toate acestea, simte compasiune pentru ei, înțelegând ce eforturi titane trebuie să facă în drumul către visul tatălui lor. Personajul principal poate fi numit în siguranță un tată bun. La urma urmei, tot ceea ce face este exclusiv în beneficiul copiilor săi. Își dorește să nu mai aibă nevoie de nimic în viitor și să trăiască cât mai bine. Uneori, fiicele sunt jignite și nu înțeleg asertivitatea tatălui lor. Dar timpul va trece și ei vor înțelege cu siguranță de ce a făcut toate acestea și de ce a fost atât de persistent în a-și atinge scopul. Urmărește filmul King Richard online 2021 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD King Richard (2021) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar