Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Premoniția (2007)
HD

Premoniția (2007) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Premonition (2007)
  • Gen: Dramă, Fantastic
  • Actori: Sandra Bullock, Julian McMahon, Cheyenne McClure, Courtney Taylor Burness, Nia Long, Mark Macaulay, Kate Nelligan, Irene Ziegler, Phillip DeVona, Richie Montgomery
  • Regie: Mennan Yapo
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.03.2024, 13:31
32
0
Mulți oameni au abilități uimitoare. Acest lucru poate apărea în timp, dar mai devreme sau mai târziu toată lumea poate experimenta sentimentul unui dezastru iminent. Un sentiment rău este rareori înșelător, dar o persoană se bazează uneori pe fapte mai banale, care, dimpotrivă, îl induc în eroare și creează probleme.

Linda este o casnică obișnuită. Viața ei plictisitoare de zi cu zi nu o mulțumește cu varietate. Fiecare zi este similară cu cea anterioară și așa mai departe. Dar într-o zi începe să simtă un pericol iminent. Ea nu poate înțelege ce se va întâmpla exact, dar știe cumva că va fi ceva rău. Femeia doar așteaptă, încercând să rămână calmă. Dar deodată o veste groaznică vine în casa ei. Se pare că soțul ei a murit într-un accident. Accidentul de mașină s-a întâmplat atât de neașteptat încât fata a fost pur și simplu distrusă de durere. Este disperată și nu știe ce să facă.

A doua zi dimineața se trezește de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Și soțul ei, sănătos și sigur, este lângă ea. Ce-a fost asta? Ar putea exista un vis urât sau o viziune care s-ar putea întâmpla? Acum Linda trebuie să prevină un accident, pentru că un astfel de coșmar nu putea să apară doar în visele ei. Nu este mult timp, dar trebuie să fii la timp, altfel se va întâmpla ceva ireparabil.

HD Premonition (2007) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)