Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Mast Mein Rehne Ka (2023)
HD

Mast Mein Rehne Ka (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme indiene, Filme 2023
  • Actori: Jackie Shroff, Neena Gupta, Abhishek Chauhan
  • Regie: Vijay Maurya
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: India
0 Voturi
08.12.2023, 21:03
58
0
Doi văduvi în vârstă care se confruntă cu singurătatea își găsesc companie unul în celălalt. În timp ce navighează prin viață, drumurile lor se încrucișează cu un croitor imigrant care are de înfruntat propriile provocări. Astfel, apare o poveste despre a doua șansă, iertare și răscumpărare.

Recenzie: O prietenie puțin probabilă între doi oameni în vârstă și singuratici este o premisă familiară. La începutul acestui an, Neena Gupta (care joacă aici Prakash Kaur) a fost văzută alături de Anupam Kher în Shiv Shastri Balboa, care a avut o temă similară. În Mast Mein Rehne Ka, ea joacă rolul unei femei punjabi pline de viață, care face o ecuație cu Kamath (Jackie Shroff), în vârstă de 75 de ani. Pe lângă faptul că sunt văduvi și singuri, au un lucru în comun - un hoț mărunt, Nanhe (Abhishek Chauhan), le sparge casele și le fură bani și obiecte de valoare.

Odată ce duo-ul devine prieteni, apar bufnii nebunești. Kamath îi spune despre ritualul său, pe care el îl numește „sondaj”. El urmărește și învață despre rutinele oamenilor singuratici în speranța de a-i cunoaște, dar nu inițiază niciodată o conversație. Cei doi își dau mâinile și intră pe furiș în case să bea și să mănânce seara. Dar prietenia lor are un sens mai profund - se susțin emoțional unul pe celălalt.

Pe lângă faptul că este o poveste despre prietenie, povestea scriitorului-regizor Vijay Maurya și a scriitorului Payal Arora este despre lupta de supraviețuire în Mumbai, care scoate la iveală animalul din fiecare dintre noi. Pe măsură ce viața îi aruncă lui Nanhe după ce își pierde slujba la un atelier de croitorie, el întâlnește o cerșetoare, Rani (Monika Panwar), și dragostea înflorește între ei. Un incident îl aduce pe Nanhe față în față cu Kamath și Prakash din nou, ceea ce devine un punct de cotitură în poveștile lor.

Partea izbitoare a filmului este cât de dulci-amărui sunt ambele povești. Se face o paralelă interesantă între Prakash-Kamath și Nanhe, deoarece pătrund în case din diferite motive, ceea ce îl face pe unul mai puțin moral decât celălalt.

Jackie Shroff și Neena Gupta strălucesc ca interpreți individuali, dar au și o chimie grozavă pe ecran. Conversațiile lor aleatorii, cum ar fi despre părul de pe corp, sunt la fel de hilare, pe cât sunt de emoționant cele profunde – Kamath compară existența sa singuratică cu valurile mării care se lovesc de stânci. Jackie este remarcabil într-o scenă spre sfârșit când are un monolog în care compară viața umană cu un joc video. Abhishek Chauhan oferă și o performanță grozavă, dar Monika Panwar este cea care strălucește cu adevărat. Este extrem de independentă și neclintită, dar are inima în locul potrivit. Ea este neclintită în a impune respectul și nu-și cere scuze cu privire la alegerile ei de viață. Cu toate acestea, pachetul surpriză este Rakhi Sawant într-un cameo ca Bilqis, alias Bimla. Ea este o versiune mai blândă a personajului ei în afara ecranului, dar oferă o performanță demnă de remarcat ca coregrafă.

Filmul este lent inițial și își ia timp pentru a te captiva complet. Narațiunea își ia, de asemenea, libertăți și este neconvingătoare în unele părți. Dar această poveste despre a doua șansă și companie vă va umple inima de căldură și nu trebuie ratată.

HD Mast Mein Rehne Ka (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)