Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Insidious: Ușa roșie (2023)
HD

Insidious: Ușa roșie (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
01.08.2023, 21:49
380
0
Fiind cel de-al treilea film de groază cronologic din franciză, această horror începe la zece ani după ce Lambert au reușit să scape de teribila fantomă a lui Parker Crane sau a Bătrânei în negru, precum și de alte entități sinistre.
De atunci, Josh și Rene au avut o fiică, iar fiul lor cel mare, Dalton, și-a promovat cu succes examenele de admitere la facultate și își petrece ultima vară în casa lui, înainte de un lung studiu.
Cu toate acestea, cu câteva zile înainte de plecare, sosesc o veste tristă despre moartea bunicii lui Dalton și a mamei lui Josh. După înmormântare, familia întristată se întoarce acasă, iar în aceeași noapte capul familiei are un vis groaznic în care se întâlnește la o misterioasă ușă roșie cu o scară abruptă față în față cu un demon teribil cu părul lung, care anterior personifica. toate temerile din copilărie. Când se trezește, își dă seama că acesta este doar un coșmar.
Abia din acea zi încep să apară fenomene și ciudățenii absolut inexplicabile, precum și evenimente din ce în ce mai teribile, ale căror cauze pot fi înțelese doar dacă treci pe ușa roșie. După încercările zadarnice ale lui Josh de a o face el însuși, Alice Reiner vine din nou la salvare din lumea interlopă, raportând că numai Dalton poate întoarce totul la normal.

HD Insidious: The Red Door Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar