Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Camera roșie (2023)
HD

Camera roșie (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Les chambres rouges (2023)
  • Gen: Thriller, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Juliette Gariépy, Laurie Babin, Elisabeth Locas, Maxwell McCabe-Locas, Natalie Tannous, Pierre Chagnon, Guy Tauvette, Charlotte Aubin, Sebastien Bulac, Frédéric De Grandpré
  • Regie: Pascal Plante
  • Traducere: ENG
  • Tara: Canada
1 Vot.
15.03.2024, 13:35
42
0
Callie Ann este un tânăr model care dă impresia că este o persoană încrezătoare. Într-o zi, eroina află despre existența unui maniac în serie pe nume Ludwig Chevalier, acuzat că a comis un număr imens de crime inumane. Curiozitatea o obligă pe Callie să uite de orice altceva și să se cufunde în lumea criminalității cibernetice. Fata începe să caute o înregistrare video a crimei, care ar putea dovedi vinovăția lui Ludwig și să-l izoleze de societate. În același timp, înregistrarea poate deveni dovada că bărbatul nu are nicio legătură cu infracțiunile care i se rezumă.

Este posibil ca criminalul adevărat să mai umble liber, iar omul nevinovat să fie în bancă. Va putea Callie să descopere această poveste înfiorătoare și să-și dea seama numele adevăratului ucigaș? Și cum îi va afecta această investigație viitorul? Urmărește filmul Red Rooms online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Les chambres rouges (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)