Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Flora and Son (2023)
Trailer

Flora and Son (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Muzical, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Eve Hewson, Joseph Gordon-Levitt, Jack Reynor, Orén Kinlan
  • Regie: John Carney
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA, Irlanda
0 Voturi
27.08.2023, 17:47
406
0
În centrul complotului dramei muzicale moderne" Flora și fiul " se află o mamă singură Flora din Dublin. Tatăl adolescentului, Ian, nu face practic nimic pentru a ajuta și nu se străduiește, nu are nevoie de probleme suplimentare, chiar dacă propriul său fiu adolescent le are. Și Flora, la fel ca majoritatea femeilor care lucrează, pur și simplu nu are suficient timp pentru a acoperi toate problemele acestei vieți. Max este lăsat singur pentru cea mai mare parte a zilei și și-a pierdut complet mâinile. Un polițist cunoscut le dă amândurora un ultim avertisment și îi cere florei să găsească ceva de făcut pentru fiul ei, cel puțin pentru o vreme pentru a-l distrage de la indignările de pe stradă.
Amintindu-și vechea chitară acustică care adună praf în pod, mama o prezintă fiului ei în speranța că el, la fel ca majoritatea cuplurilor de vârsta lui, se va lăsa dus cu instrumentul, dar nu, adolescentul nu este deloc interesat. Apoi, flora furioasă decide să învețe să cânte la chitară cu sprijinul unui muzician bătut de viață din Los Angeles, care predă online. Cel mai enervant lucru este că nu găsește sprijin în vecinii ei, dar un muzician îndepărtat se dovedește a fi un tip bun. Treptat, Flora, cu ajutorul pasiunii sale pentru muzică, reușește să găsească un limbaj comun cu fiul ei, care scrie în secret cântece. Odată pe aceeași lungime de undă, mama și fiul găsesc unitate în muzică.
Flora îl ajută pe Max să găsească cuvintele potrivite pentru un cântec compus pentru fata care a intrat în inima băiatului. Ei caută notele și sunetul potrivit împreună și, în cele din urmă, se dovedește deloc rău și, cel mai important, mama și fiul devin mai apropiați în spirit. Max nu mai trântește ușa, iar Flora se consideră extrem de mișto ținând o chitară în mâini și reușește! Ședințele foto și videoclipurile își transformă viața într-o vacanță. Departe cu fețe plictisitoare și expresii plictisitoare în muzică, puteți exprima întreaga gamă de sentimente și o puteți face frumoasă.

HD Flora and Son (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar