Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Credimi (2022)
HD

Credimi (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Familie, Fantastic, Filme 2022, Filme italiene
  • Actori: Chiara Baschetti, Julia Gualano, Annabella Calabrese, Gianluca D'Ercole, Valentina Ghetti, Cristian Ruiz, Alessandro Frezza, Salvatore Arena, Matteo Amici
  • Regie: Luna Gualano
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Italia
1 Vot.
12.02.2024, 16:30
99
0
Filmul „Credimi” (2022) este despre o fată pe nume Anna, care a fost întotdeauna sociabilă și încrezătoare. Într-o zi, întâlnește un tip care îi oferă un loc de muncă interesant în marketing. Anna este de acord și în curând își dă seama că este prinsă într-un ciclu de minciuni și înșelăciune. Tipul care a angajat-o se dovedește a fi un înșelător și o folosește pe Anna pentru a-și îndeplini planurile insidioase. Fata își dă seama că este în pericol și încearcă să iasă din această situație, dar este deja prea profund implicată în treburile escrocului. Fără să se gândească de două ori, Anna apelează la un detectiv pentru ajutor, care o ajută să descopere ciclul înșelăciunii și să-și readucă viața pe drumul cel bun. Drept urmare, fata devine mai puternică și este gata să facă față oricăror aventuri care îi ies în cale.

HD Credimi (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)