Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Glorious 39 (2009)
HD

Glorious 39 (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Dramă, Istoric, Război, Thriller, Filme englezesti
  • Actori: Romola Garai, Eddie Redmayne, Juno Temple, Toby Regbo, Christopher Lee, Corin Redgrave, Charlie Cox, David Tennant, Bill Nighy
  • Regie: Stephen Poliakoff
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
12.03.2024, 15:42
40
0
„1939” (în engleză: „Glorious 39”) este un film al dramaturgului și regizorului englez Stephen Polyakov, lansat în 2009.

Acțiunea are loc în vara și toamna anului 1939. Tânăra actriță de film Anne Keyes, fiica adoptivă a unei familii aristocratice engleze, găsește accidental discuri de gramofon pe care, în loc de foxtrots, sunt înregistrate negocierile angajaților Ministerului de Externe. De la ei află despre o conspirație, al cărei scop este să împiedice Anglia să intre în războiul împotriva lui Hitler. Ea află, de asemenea, că prietenul lor de familie, Hector, un membru al Parlamentului care a susținut politicile lui Churchill, a fost șantajat și condus la sinucidere. Printre vocile auzite pe disc, Ann recunoaște vocea fratelui ei Ralph. Ea încearcă să înțeleagă ce se întâmplă, dar cei la care apelează pentru ajutor și sfaturi (actorul Gilbert și iubita Anne Lawrence) mor. În cele din urmă, Anne realizează că tatăl ei adoptiv, sora și mătușa ei Elizabeth se numără printre acei aristocrați influenți care cred că este necesar să ajungă la un acord cu Hitler și să pună capăt războiului înainte de a începe.

HD Glorious 39 (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)