Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Challengers (2023)
CAM

Challengers (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, Sport, Filme SUA, HD, Filme 2023
  • Actori: Zendaya, Mike Feist, Josh O ' Connor, Jake Jensen, Faith Faye, Andr Pentru Gadbois, A. J. Lister, Heidi Garza, Scotty Digiacomo, Lizzy Kircher
  • Regie: Luca Guadagnino
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA
5 Voturi
25.04.2024, 16:33
536
0
În centrul complotului se află o fată tânără și atrăgătoare pe nume Tasha, căreia îi place tenisul încă din copilărie. Eroina reușește să-și facă propria pasiune sensul vieții, devenind antrenor profesionist al uneia dintre cele mai promițătoare echipe din țară. Odată ce o fată a avut norocul să-și ia viitorul soț dintr-o altă familie, făcându-l ulterior pe Bărbat unul dintre membrii echipei sale. Astfel, tânărul, dintr-un jucător mediocru, se transformă într-un atlet de renume mondial. Înainte de Campionatul Mondial numit Grand Slam, și Tasha este gata să meargă la lungimi mari pentru a conduce propria echipa la o victorie prețuită.
Cu toate acestea, soțul eroinei trece printr-o etapă dificilă de viață, după o serie de mai multe înfrângeri rușinoase. Fata îi oferă iubitului ei să încerce să se antreneze înainte de marele turneu din duelul Challenger, unde tânărul se va confrunta cu fostul iubit al lui Tasha, un jock puternic și musculos pe nume Patrick. Eroii vor trebui să lupte pentru dreptul de a fi primii. Soțul personajului principal își face griji că femeia iubită este capabilă să se întoarcă la fostul ei iubit, deoarece adversarul este mult mai puternic, mai agil și mai ciudat. Va putea un om să facă față propriilor temeri și speculații?

HD Challengers (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)