Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Les gardiennes de la planète (2023)
Trailer

Les gardiennes de la planète (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
24.05.2023, 15:33
162
0
Creaturi uimitoare trăiesc în întinderile apei oceanice, ale căror destine nu interesează pe nimeni. Oamenilor le pasă doar de importanța progresului pentru existența lor. Nu le pasă de poluare și toxine care pot interfera cu alți locuitori. Lumea marină suferă de poluare care supără echilibrul din ecosistem. Situația din lume se înrăutățește în fiecare an din cauza deșeurilor. Conservatorii naturii din diferite părți ale lumii caută o soluție pentru a preveni o catastrofă și pentru a salva animalele unice de la dispariție.

Oamenii de știință încearcă să ajute și să salveze viețile balenelor cu cocoașă. Aceste animale la prima vedere par plictisitoare și nesemnificative pentru o persoană obișnuită, dar cercetătorii le arată dintr-o parte neașteptată. S-a descoperit că balenele au multe abilități uimitoare. La fel ca oamenii, balenele au relații sociale complexe și experimentează o varietate de emoții. Înaintea Eroilor este o călătorie în lumea minunată a oceanului și cunoașterea locuitorilor săi.

HD Les gardiennes de la planète (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar