Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Am trecut pe acolo (2022)
HD

Am trecut pe acolo (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
03.09.2022, 19:57
371
0
Toby este un tânăr artist de avangardă. Preferă să nu picteze pe pânză, ci să folosească pereții caselor pentru a-și lăsa capodoperele pe ei. Tipul creează un graffiti unic al autorului, iar opera lui este de interes real. Dar el nu este un provocator obișnuit de stradă, care strica proprietatea orașului. A ales arta ca o modalitate de a prezenta probleme sociale importante. Există o temă clară a convingerilor politice în desenele sale. O astfel de creativitate nu poate trece neobservată, dar nu toți spectatorii sunt încântați de imaginile care îi fac să experimenteze emoții conflictuale.

Oamenii bogați care trăiesc într-o zonă de elită nu vor admite că oamenii din jur au nevoie de lucruri de bază. Ei cer autorităților să interzică graffiti-urile, dar cu cât apare mai multă nemulțumire, cu atât culorile lui Toby devin mai încrezătoare. Într-o zi, pătrunde în casa unui cuplu bogat. Nu se aștepta să vadă acolo ceea ce îi apărea în fața ochilor. Secretul de coșmar trebuie păstrat, iar tânăra artistă este în pericol real. Proprietarii îl caută, și împreună cu prietenii, să-l reducă la tăcere. Dar este imposibil să forțezi vocea orașului să se stingă, iar un curajos artist graffiti se pregătește să dezvăluie secretul.

HD I Came By (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)