Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Only the River Flows  (2023)
HD

Only the River Flows (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
20.03.2024, 10:49
39
0
La mijlocul anilor 1990, în micul oraș de pe malul râului Jiangnan, o femeie în vârstă a fost ucisă, iar detectivul de poliție criminală Ma Zhe preia ancheta. Eliminând posibilii suspecți unul câte unul, dă peste un „nebun” adoptat de o bătrână. Odată cu arestarea sa, cazul ar trebui închis, dar prezența unor dovezi suspecte îl face pe Ma Zhe să se gândească să încerce să ajungă la fundul acesteia. În același timp, „nebunul” scapă de sub supraveghere, crimele continuă să apară, creând din ce în ce mai multe îndoieli și atrăgând atenția asupra laturii ascunse a vieții localnicilor.

Bazat pe romanul cu același nume al lui Yu Hua.
Premieră 20.05.2023 (Festivalul de Film de la Cannes)
Fapte interesante
- Filmările au început pe 19 decembrie 2022 în județul Nanfeng, provincia Jiangxi și s-au încheiat în februarie 2023, cu o durată totală de filmare de 45 de zile.
- Pe 25 aprilie 2023, filmul a fost selecționat pentru programul Un Certain Regard la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.
- Zhu Yilong a spus că inspirația pentru imaginea lui Ma Zhe a fost o fotografie a autorului Yu Hua când era tânăr.
- Acest film este prima apariție a lui Zhu Yilong într-o adaptare cinematografică.
- Pentru a arăta imaginea și transformarea lui Ma Zhe pe măsură ce evenimentele filmului progresează, Zhu Yilong a câștigat mai întâi 30 kg, apoi a slăbit 20 kg în două luni.
- Cu mai mult de o lună înainte de începerea filmărilor, Zhu Yilong a mers în județul Nanfeng, provincia Jiangxi, pentru a locui acolo și a interacționa cu ofițerii de poliție locali care au lucrat în anii 1990.
- După ce Wei Shujun și directorul de fotografie au citit pentru prima dată scenariul, au decis să filmeze pe film de 16 mm, ceea ce a ajutat foarte mult la recrearea atmosferei anilor 1990 pe ecran.
- Filmul a fost filmat secvențial, echipa de filmare a repetat de mai multe ori înainte de procesul de filmare, așa că multe scene din film au fost filmate într-o singură ieșire.
- Scenariul filmului Kang Chunlei a jucat un rol important în film.

HD Only the River Flows (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)