Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
One Way (2022)
HD

One Way (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
03.09.2022, 21:58
473
0
Într-o zi, un criminal mărunt din Los Angeles a plănuit să-și jefuiască propriul șef, baronul de droguri Vic. Tipul a luat parte la distribuția de substanțe interzise și a văzut ce sume uriașe merg la o mexicană întreprinzătoare. Tentația a fost mare și Freddie s-a hotărât la o afacere periculoasă. Având o geantă cu droguri și bani, tâlharul nu a putut să evite zgomotul și să scape la timp. Trădarea tatălui său nu i-a lăsat aproape nicio șansă de mântuire.

Freddie grav rănit și-a dat seama că nu va rezista mult fără asistență medicală și transfuzii de sânge, dar mai întâi a trebuit să scape de urmărire. După ce a plecat cu autobuzul în deșertul din California, tipul și-a prelungit existența prin această acțiune. Împreună cu el în transportul public erau doar doi colegi de călători - un bărbat ciudat și o adolescentă. Gândindu-se cum să-și protejeze fiica și mama ei, tânărul și-a dat seama curând că s-a trezit într-un purgatoriu personal - viața unui pasager în necaz depindea de decizia criminalului.

HD One Way (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)