Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
You Hurt My Feelings (2023)
HD

You Hurt My Feelings (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Julia Louis-Dreyfus, Tobias Menzies, Mikaela Watkins, Arian Moyed, Owen Teague, Amber Tamblyn, David Cross, Zach Cherry
  • Regie: Nicole Holofcener
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.06.2023, 18:07
329
0
Beth vine cu povești surprinzător de sincere, transferă personajele în locații exotice, dar accentul principal este pe sentimentele și emoțiile personajelor. Poveștile uimitor de sincere și sincere pătrund în sufletul cititorilor cu experiențe pozitive. Așteptând cu nerăbdare lansarea următorului roman, fanii îl inundă pe scriitor cu recenzii favorabile. Autoarea reușește să ajungă la inimile unui public larg, ceea ce îi provoacă neîndoielnic mândrie. Soțul ei îi susține dorința de a domina lumea cărții și de a crea povești fascinante. Dar în spatele sprijinului unui partener, se ascund gânduri ascunse. Dezvăluirea accidentală a iubitului ei îl face pe romancier să se îndoiască de onestitatea lui. Discută despre răsturnările de situație din noua carte, soțul își exprimă iritabil disprețul față de munca alesului. Cuvintele neplăcute se dovedesc a fi un duș de gheață pentru un ascultător confuz. Soția realizează că admirația anterioară a lui Don pentru talentul, stilul ei minunat și dezvoltarea narativă a fost goală, o înșelăciune obișnuită. Creatorul frustrat de lucrări minunate crede că și căsnicia ei s-a bazat pe o minciună, așa că decide să pună capăt acesteia.

HD You Hurt My Feelings (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1