Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Nu-ți port pică! - No Hard Feelings (2023)
HD

Nu-ți port pică! - No Hard Feelings (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme SUA, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Jennifer Lawrence, Andrew Bart Feldman, Natalie Morales, Ebon Moss-Bakrak, Matthew Broderick, Laura Benanti, Scott MacArthur, Victorya Danylko-Petrovskaya, Hassan Minhaj, Danielia Maximillian
  • Regie: Gene Stupnitsky
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
22.08.2023, 18:40
242
0
Filmul este un remake al comediei franceze din 2016 "Never Mind" (Plan coeur), care povestea despre o fată care a angajat un bărbat pentru întâlniri fictive cu cea mai bună prietenă a ei. Cu toate acestea, în versiunea americană, complotul a fost mutat în mediul elevilor de liceu și al instituțiilor de învățământ și au fost adăugate noi personaje și situații. Banda este o poveste ușoară și amuzantă despre căutarea iubirii într-o lume complexă. Personajele principale trec prin diferite etape ale relațiilor: de la stângăcie și neîncredere la prietenie și romantism.
În centrul poveștii se află o fată cu vânt care decide să câștige bani în plus într-un mod foarte neobișnuit. O tânără frumusețe este oferită pentru o recompensă monetară mare timp de șase luni pentru a se întâlni cu fiul rezervat de 19 ani al părinților bogați pentru a-l elibera înainte de a pleca într-un dormitor universitar. Maddison este de acord cu un experiment riscant, dar descoperă curând că Percy nu este atât de fără speranță și apare o intimitate neașteptată între ei.

În ciuda diferenței de vârstă, o adevărată scânteie de dragoste se desfășoară între tineri. Tipul găsește în persoana iubitului său un bun prieten și mentor care este capabil să-i învețe pe tânărul fără barbă toate subtilitățile și nuanțele atât în comunicarea cu reprezentanții sexului opus, cât și în plăcerile patului. Femeia, pentru prima dată în mulți ani, a văzut reprezentanți ai sexului opus privind-o cu ochi iubitori sinceri.
În curând, părinții, care au angajat-o pe Maddie, încep să-și facă griji că relația temporară a început să devină mai serioasă decât se credea inițial. În ciuda interdicției ulterioare de a se apropia de copilul lor, ea continuă o relație romantică deja pe o bază complet gratuită, deoarece dragostea adevărată nu trebuie plătită.

HD Nu-ți port pică! - No Hard Feelings (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1