Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ultimul corupt din România (2012)
HD

Ultimul corupt din România (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
18.04.2024, 17:42
35
0
Sergiu Nicolaescu a gândit continuarea poveștii din Poker încă de când a terminat-o de filmat și, împreună cu scenaristul Adrian Lustig și casa de producție MediaPro Pictures, a pregătit noi întâmplări pentru protagoniștii săi.

Astfel, mafiotul Titel Pangica (Horațiu Mălăele) a devenit doctor în științe și a donat bani pentru un muzeu memorial închinat vieții și operei sale: de la vânzător de rame în Obor la senator. Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Vițelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker - chirurgul plastician Horia Vrăbete (Vladimir Găitan) - continuă să ajute nevestele disperate să-și ia viață în piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor - prin rotație - Monica Lăcustă (Catalina Grama) a ajuns să aibă și ea o funcție în guvern. Apare, în sfârșit, și Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au așteptat mai rău că pe Godot în Poker. Mai bine nu-l așteptau. Marcel - general din serviciile secrete - trebuie să rezolve eterna și fascinanta cerință a Bruxelles-ului: să aresteze un corupt. Și cine e mai la îndemână pentru asta decât unul dintre prietenii de-o viață? Care dintre ei?

HD Ultimul corupt din România (2012) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)