Black Warrant (2023)
HD

Black Warrant (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
28.01.2023, 12:33
642
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Un bărbat pe nume Nick a fost un fost membru al unei unități de elită a forțelor speciale. Detașamentul lui Nick a îndeplinit cele mai dificile și periculoase sarcini. Dar acele zile au trecut în urmă. Cu toate acestea, acum tipul nu are o muncă mai puțin periculoasă. Nick este specializat în crime prin contract. Cu toate acestea, toate potențialele victime ale lui Nick sunt persoane asociate cu criminalitatea.

Al doilea erou al filmului este un bărbat pe nume Anthony. Lucrează într-un departament care se ocupă de lupta împotriva traficului ilegal de substanțe ilicite. Anthony este unul dintre cei mai buni agenți din departament. Are multe operațiuni de succes la creditul său.

Căile lui Nick și Anthony se încrucișează în momentul în care devine necesară oprirea unei organizații teroriste periculoase, ai cărei membri au dezvoltat un dispozitiv special care poate influența rețeaua electrică. Teroriştii plănuiesc să organizeze o catastrofă la scară globală. Anthony și Nick trebuie să își unească forțele și să oprească criminalii periculoși

HD Black Warrant (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1