Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Trainspotting - Din viață scapă cine poate (1996)
HD

Trainspotting - Din viață scapă cine poate (1996) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Trainspotting (1996)
  • Gen: Dramă, Filme englezesti, Comedie, Crimă
  • Actori: Ewan McGregor, Ewan Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd, Robert Carlyle, Kelly MacDonald, Peter Mullan, James Cosmo, Eileen Nicholas, Susan Vidler
  • Regie: Danny Boyle
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
13.03.2024, 17:54
73
0
Partea 2
Evenimentele filmului au loc în orașul Edinburgh la începutul anilor 90 ai secolului trecut. Personajele principale sunt patru dependenți de droguri care nu au nici de lucru și nici speranțe într-un viitor normal. Cei din jurul lor îi văd ca niște proscriși, de la care nu ar trebui să se aștepte nimic bun. Cu toate acestea, în adâncul sufletului, fiecare dintre băieți visează să renunțe la toate substanțele interzise și să o ia de la capăt. Pentru a face acest lucru, trebuie nu numai să-ți aduni curajul, ci și să uiți de tot ceea ce poate trezi amintiri din trecut. Deocamdată, totul indică faptul că băieții pur și simplu nu sunt capabili să comită un astfel de act. Dar sunt toți sortiți la o moarte necinstită din cauza drogurilor? Și chiar nu există nimeni pe lumea asta care ar fi de acord să ajute? Vin zile nebunești, în care prietenii vor trebui să-și reconsidere părerile cu privire la o serie de lucruri importante.

HD Trainspotting (1996) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)