Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
T2 Trainspotting (2017)
HD

T2 Trainspotting (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2017, Filme englezesti
  • Actori: Ewan McGregor, Ewan Bremner, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle, Angela Nedyalkova, Kelly MacDonald, James Cosmo, Shirley Henderson, Irvine Welsh, Stephen Robertson
  • Regie: Danny Boyle
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
05.01.2024, 00:32
94
0
Partea 1

În urmă cu mai bine de douăzeci de ani, Renton, Kocheryzhka, Kayfolom și Begbie erau prieteni de nedespărțit. Au petrecut și au băut alcool și droguri în exces. Dar într-o zi prietenii au intrat într-o zgârietură periculoasă, din care au reușit să iasă doar printr-o minune. Din acel moment, băieții au decis să pună capăt vieții lor sălbatice pentru totdeauna și să-și vină în fire.

Renton și-a părăsit orașul natal și s-a mutat în capitală. În noul său loc, a visat să obțină succes, să devină bogat și faimos. Dar nu a reușit niciodată să-și atingă obiectivele. Bărbatul decide să se întoarcă din nou la Edinburgh pentru a se întâlni cu vechii săi prieteni. Este surprins să descopere cum s-au schimbat prietenii lui. Unul dintre ei s-a transformat într-un respectabil tată de familie. Al doilea se pregătește de nuntă. Iar al treilea plănuiește să-și extindă afacerea de succes.

Renton le oferă prietenilor săi o afacere profitabilă. Vrea să organizeze un mic studio de filmare a videoclipurilor porno, ca apoi să le poată vinde profitabil pe internet. Dar în curând devine clar că industria filmului pentru adulți este o lume separată, care trăiește după propriile legi și reguli. Prietenii vin în atenția unui șef influent al crimei și se trezesc într-o situație foarte periculoasă...

HD T2 Trainspotting (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1

Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)