Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Suze (2023)
HD

Suze (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Aaron Ashmore, Michaela Watkins, Sarah Weisglass, Rainbow Franks, Charles Gillespie, Tricia Black, Sandy Jobin-Bevans, Jennifer Horne
  • Regie: Dane Clark, Lynsey Stewart
  • Traducere: ENG
  • Tara: Canada
1 Vot.
04.04.2024, 11:19
47
0
„Seuss” este un aperitiv aromat de origine franceză, în care nota principală este amărăciunea pelinului. Băutura a fost dezvoltată de Ferdinand Moulet în 1889 și de-a lungul timpului a câștigat faima nu numai în Franța, ci și în străinătate. Culoarea băuturii variază de obicei de la galben pal la auriu, iar conținutul de alcool este în jur de 15-20%. Seuss este servit în mod tradițional rece, uneori cu gheață și poate fi folosit ca bază pentru o varietate de cocktail-uri. Gustul său special este obținut datorită unei compoziții atent alese de ierburi și condimente. Această băutură este perfectă pentru stimularea apetitului, încadrându-se în cultura bucătăriei franceze, care pune în valoare experiențele gustative rafinate și bogate.

HD Suze (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)