Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Succesul lui Youssef Salem (2023)
HD

Succesul lui Youssef Salem (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Youssef Salem a du succès (2023)
  • Gen: Filme frantuzesti, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Ramzi Bedia, Noemi Lvovsky, Abbes Zachmani, Tassadith Mandi, Vimala Pons, Lieu Salem, Melha Bedia, Caroline Guiela Nguyen
  • Regie: Baya Kasmi
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Franta
0 Voturi
22.02.2024, 23:05
97
0
Filmul „Yousef Salem Made It” spune povestea unui tip obișnuit dintr-un orășel din sudul Statelor Unite care visa să devină un om de afaceri de succes. Nu a fost ușor pentru Yusef la începutul carierei - nu avea educația și conexiunile necesare, dar datorită perseverenței și perseverenței și-a îndeplinit visul. Filmul începe cu o scenă în care Youssef stă pe stradă cu camarazii săi. Ei discută despre visele și obiectivele lor în viață. Yusef vorbește despre visul său - să-și deschidă propria afacere și să aibă succes. Bineînțeles, prietenii lui își bat joc de el la început, dar Yusef nu se dă înapoi și decide să meargă spre obiectivul său. Începe să lucreze la un magazin local de electronice și obține succesul treptat. Yusef dobândește cunoștințe și experiență și în fiecare zi devine din ce în ce mai încrezător în abilitățile sale. Începe să lucreze la un nou loc de muncă, care i-a fost inițial neplăcut și de neînțeles. Într-o zi, Yusef are ocazia să vorbească la o conferință a oamenilor de afaceri. El riscă totul și dă o performanță grozavă. Povestea sa de succes îi inspiră pe toată lumea la eveniment, iar până la sfârșitul filmului, Youssef devine unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Statele Unite.

HD Youssef Salem a du succès (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)