Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Falcon and the Winter Soldier (2021)
Trailer

The Falcon and the Winter Soldier (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
01.01.2021, 19:58
1072
0
După ce Steve Rogers, alias Căpitanul Americii, a intrat în trecut pentru piatra infinitului, a decis că a făcut deja suficient pentru omenire și a decis să rămână în timpul său. Într-adevăr, el a făcut suficiente pentru ca planeta să trăiască în cele din urmă pentru sine. El și-a văzut fericirea în epoca sa, și nu în prezent, pentru că pentru el prezentul nostru a fost viitorul nostru. Nu este nevoie, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la prețul noii capitale americane. Dar cine va deveni? The Falcon and the Winter Soldier seria 1 sezon online gratuit HD 1080.

Sam Wilson, fost parașutist și membru al Răzbunătorilor, potrivit lui Steve Rogers, este perfect pentru a încerca un costum nou și a ridica un scut. Are calitățile pe care ar trebui să le aibă un adevărat supererou. Dar James Barnes, un soldat de iarnă, un vechi tovarăș de arme și prieten al nu tânărului căpitan, clar nu se aștepta la tal și. Era deja gata să încerce echipamentul și să își asume responsabilitatea cu noul titlu. În ciuda acestui fapt, el este încă gata să-l susțină pe Sam Wilson în demersurile sale, deoarece o sarcină cu adevărat serioasă îi cade pe umeri, ceea ce, evident, nu toată lumea poate face.

HD The Falcon and the Winter Soldier (2021) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1