Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Strigoi (2009) film Romanesc
HD

Strigoi (2009) film Romanesc subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
09.01.2024, 20:50
136
0
Vlad investighează o moarte misterioasă în satul bunicului său, care ridică întrebări despre proprietatea asupra pământului în comunitate. Traseul indică către fostul comunist Consantin Tirescu și soția sa, dar când Vlad îi confruntă, descoperă că cei mai bogați proprietari de pământ din sat au devenit adevărați sânge. Strigoi este un film cu vampiri care sfidează clasificarea. Aruncând o lumină fantastică asupra unui sat românesc post-comunist, filmul ne introduce într-un mit străvechi: Strigoi, sufletele care se ridică după moarte pentru a căuta dreptate dacă au fost smulse, apetitul lor intensificat de foamea de sânge.

Strigoi este un film subtil, bine făcut, care va atrage pe oricine nu are nevoie de poveștile lor lovite peste cap. Este o reprezentare fermecătoare a unor personaje care sunt oameni autentici, cu care am simțit că mă pot identifica, indiferent de faptul că nu am fost niciodată în România și probabil că nu o voi face niciodată decât dacă văd broșuri mai măgulitoare despre peisajul ei. Dacă vă așteptați la orice fel de groază în acest film, veți fi amarnic dezamăgit. Urmăriți acest film, totuși, dacă aveți vreun fel de apreciere pentru o poveste distractivă și interesantă întruchipată într-un film bine realizat și bine jucat.

HD Strigoi The Undead (2009) dublat Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1Server 2


Server 3
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar