Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Showing Up (2023)
Trailer

Showing Up (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Michelle Williams, Hong Chau, Andre Benjamin, Todd-o-Phonic Todd, Lauren Lakis, Denzel Rodriguez, Jean-Luc Bouchereau, Ted Rooney, Marianne Plunkett, Heather Lawless
  • Regie: Kelly Reichardt
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.08.2023, 20:29
77
0
După ce și-a dedicat viața artei, creează cu entuziasm în propriul atelier în fiecare zi, bucurându-se de fiecare nouă sculptură. Când i s-a oferit să organizeze o expoziție solo, a fost de acord cu entuziasm, simțind că a venit momentul în care talentul ei ar putea primi cea mai prețuită recunoaștere în cercurile artistice. Dar realitățile vieții îi cer din când în când să iasă dintr-o transă creativă și să rezolve probleme destul de banale, stabilind relații cu prietenii, vizitând rudele sau întâlnindu-se cu colegii artiști pe probleme de muncă. În ciuda faptului că întrebările banale sunt de puțin interes pentru ea, ea a reușit să găsească detalii inspiratoare în fleacurile cotidiene, de parcă ar trăi în două lumi în același timp, combinând cu pricepere sublimitatea gândirii artistice și dispozitivul vieții ei confortabile, împletindu-le între ele.

HD Showing Up (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1