Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Proiectul X (2012)
HD

Proiectul X (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Project X (2012)
  • Gen: Filme SUA, HD, Comedie
  • Actori: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Dax Flame, Kirby Bliss Blanton, Brady Ender, Nick Nervis, Alexis Knapp, Miles Teller, Peter Mackenzie
  • Regie: Nima Nourizadeh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 21:29
81
0
Filmul Project X (2012) este un film de comedie, filmat sub formatul unui film de fundație, care spune povestea unui grup de adolescenți care organizează o petrecere devenită legendă, dar care trece dincolo de control. Iată o descriere detaliată a intrigii filmului:

Povestea începe când Thomas, un adolescent obișnuit, ajunge la concluzia că nimeni nu-l va invita la petrecerea de absolvire și, pentru a-și schimba soarta, decide să-și organizeze propriul eveniment de amploare. El plănuiește o petrecere de proporții fără precedent la casa celui mai bun prieten al său, Kostas, în timp ce părinții lui sunt plecați din oraș.Evenimentele scapă rapid de sub control când devine clar că petrecerea va avea consecințe neașteptate. Casa lui Kostas se transformă într-o casă plină de haos, iar vecinii, al căror zgomot nu poate fi ignorat, sunt nemulțumiți de tulburări. Adolescenții atrag atenția poliției, iar evenimentul lor devine rapid o legendă în rândul comunității locale de tineri.

Filmul „Project X (2012)” explorează tema relațiilor dintre adolescenți, dorința de a fi remarcați, libertatea de autoritate și imprevizibilitatea consecințelor acțiunilor lor. Acesta este un film despre distracția nestăpânită, prietenie și responsabilitate și despre consecințele care pot apărea atunci când evenimentele depășesc controlul. Urmărește filmul Project X online 2012 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Project X (2012) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1